Overheidsmaatregelen coronavirus COVID-19 en levering van de goederen

De Nederlandse overheid heeft vandaag laten weten dat vanaf dinsdag 15 december om 00:00 uur tot en met dinsdag 19 januari 2021 alle niet-essentiële winkels moeten sluiten. Dit in verband met de strengere maatregelen rondom het coronavirus COVID-19. Wij informeren u hier wat dit betekent voor onze planning en levering van uw goederen.

Omdat het voor ons nog niet duidelijk was of we op dinsdag aan de winkels konden leveren, hebben wij besloten op dinsdag 15 december geen routes te rijden. Wij hebben onze opdrachtgevers hier direct over geïnformeerd en gelijk om contactgegevens gevraagd zodat wij, zodra wij meer weten, afspraken kunnen maken met de winkeliers om goederen af te leveren.

Uit de toespraak en informatie van de overheid van vanavond hebben wij begrepen dat winkels hun bestaande orders mogen leveren aan de consument. Dit betekent dat wij vanaf woensdag 16 december weer routes rijden, in overleg met de detaillisten.

Oproep aan beddenspeciaalzaken

Wij doen een dringend beroep op beddenspeciaalzaken om de voor ons noodzakelijke contactgegevens, naam en (mobiel) telefoonnummer, door te geven zodat wij afspraken kunnen maken over uitlevering van de goederen.

Neem hiervoor contact op met onze planning, via planning@duijsttransport.com of telefonisch +31 35 6029092.