Onze diensten

 Onze dienstverlening bestaat uit transport, logistiek en warehousing. Dit betekent vervoer en handling van meubels en slaapkamergoederen als kledingkasten, boxsprings, lattenbodems, matrassen, dekbedden en hoofdkussens. Onze vrachtwagens zijn speciaal ingericht voor schadevrij vervoer.

Distributie van Europese fabrikanten in Nederland, België en Luxemburg

Duijst Transport Soest is een belangrijke schakel tussen fabrikant en detaillist. Dit betekent dat wij de zorg van fabrikanten uit handen nemen door goederen tijdig en zonder schade af te leveren. Met onze speciaal ingerichte vrachtwagens en goed opgeleide medewerkers staan wij garant voor schadevrij vervoer van de meubels en slaapkamerinrichting.

Vanuit ons distributiecentrum leveren wij de goederen met een vaste routeplanning

Vanuit ons distributiecentrum in Soest leveren wij de goederen in Nederland, België en Luxemburg. Met een vaste routeplanning weten uw afnemers altijd wanneer zij de goederen kunnen ontvangen. Als detaillist (uw afnemer) weet je dus precies wanneer de goederen binnenkomen en kun je heldere afspraken maken met de consument. Naast de vaste route plannen wij, indien nodig, extra ritten in.

Ons magazijn van 3.000 m² biedt de mogelijkheid voor opslag en overslag

Ons magazijn van 3.000 m² biedt de mogelijkheid voor opslag en overslag en is speciaal ingericht voor zorgvuldige behandeling van de meubelen en goederen voor slaapkamers. Wat u van ons kunt verwachten:

  • maatwerk in handling en transport
  • persoonlijk contact met de detaillist
  • flexibele oplossingen voor detaillist en klant
  • schadevrij vervoer
  • ervaren en goed opgeleide medewerkers