Over ons

Duijst Transport Soest bestaat bijna 100 jaar waarvan ruim 35 jaar als specialist in distributie van slaapkamerinterieurs en meubels. Alle medewerkers zijn goed opgeleid in klantvriendelijkheid, rijstijl, brandstofverbruik en omgang met goederen.

Ons team bestaat uit loyale en ervaren medewerkers. Samen staan wij voor kwaliteit

Duijst Transport Soest is een belangrijke schakel tussen fabrikant en detaillist. Dit betekent dat wij de zorg van fabrikanten uit handen nemen door goederen tijdig en zonder schade af te leveren.
Met onze speciaal ingerichte vrachtwagens en goed opgeleide medewerkers staan wij voor schadevrij vervoer van de meubels en goederen.

Duijst Transport Soest heeft duurzaamheid en veiligheid hoog in het vaandel staan

Door strenge emissienormen voor nieuwe vrachtauto’s zijn vrachtwagens de laatste jaren een stuk schoner geworden. Wij investeren alleen in vrachtwagens met de hoogste Euronorm.

Doordat wij goederen kunnen groeperen ( goederen van verschillende fabrikanten naar dezelfde detaillist) rijden wij een route met een hoge beladingsgraad.

Een familiebedrijf met 100 jaar ervaring in transport en logistiek

Duijst Transport Soest is ooit begonnen met het vervoer van spullen voor diverse markten. Al gauw werden de werkzaamheden uitgebreid met verhuizingen en in de jaren 70 met confectie. Tegenwoordig zijn wij gespecialiseerd in het vervoer van slaapkamerinterieurs en kunnen we inmiddels spreken over 100 jaar ervaring. Daar zijn wij trots op.