Co en onze combinaties 35 jaar op de weg

Vandaag is Co 35 jaar in dienst. Misschien geen jubileumjaar maar wij vinden het wel heel bijzonder en besteden hier daarom graag extra aandacht aan.  In de beginjaren bij Duijst Transport reed Co veel routes naar Duitsland omdat hij het liefst met onze combinaties de weg op ging. Co is sowieso een liefhebber van veel kilometers, want tijdens zijn vakanties maakt hij met zijn vrouw of vrienden graag lange wandelingen in binnen- en buitenland. Heeft hij de vrachtwagen geparkeerd na een dag rijden, dan strekt hij ook weer even de benen en gaat de buurt verkennen. Co is onze ‘kilometervreter’.

Als liefhebber van internationale ritten rijdt Co onze goederen tegenwoordig naar de Benelux. En waar het spannend wordt en een ander denkt ‘dat lukt echt niet’, staat Co klaar om de grote combinatie beheerst het smalle straatje in te rijden. Is het een uitdaging, dan staat Co vooraan.

Wist je trouwens dat Co bijna altijd stroopwafels bij zich heeft? Als hij namelijk eerder mag lossen bij zijn afleveradres of je maakt een keer een uitzondering voor hem, dan kun je rekenen op een lekkere traktatie.

Wij zijn in ieder geval heel blij dat Co na 35 jaar nog steeds met zoveel plezier en enthousiasme aan het werk is en hopen dat hij nog jaren ons visitekaartje blijft.