Van de Scheur logistiek neemt Duijst Transport Soest over

Van de Scheur Logistiek uit Vianen neemt Duijst Transport Soest uit Soest over. Deze overname markeert een belangrijke mijlpaal voor beide familiebedrijven. Wij bundelen de krachten om het distributienetwerk uit te breiden en het verbeteren van de dienstverlening aan onze klanten. Door de overname kunnen wij onze aanwezigheid in diverse sectoren versterken.

Van de Scheur Logistiek staat al 65 jaar bekend om hun expertise in het vervoeren van afwijkende goederen die niet op een pallet passen. Duijst Transport is een gerenommeerde naam in het transport van slaapkamerartikelen. Het afhandelen van deze vaak afwijkende artikelen is voor het team van Van de Scheur geen enkel probleem en sluit naadloos aan bij het huidige logistieke proces.

Directeur Henk van de Scheur, uitte zijn enthousiasme over deze overname: “We zijn verheugd over de overname van Duijst Transport. Dit stelt ons in staat ons distributienetwerk significant uit te breiden en onze klanten nog beter van dienst te zijn. Het is een stap voorwaarts in onze missie om een toonaangevende logistieke dienstverlener in de regio te zijn.”

De samenvoeging van de twee bedrijven belooft een toekomst van verbeterde diensten, grotere efficiëntie en een sterkere positie in de logistieke sector. Beide partijen benadrukken dat de overname in het belang is van hun klanten en medewerkers, waarbij de nadruk ligt op het waarborgen van continuïteit, kwaliteit en duurzaamheid.

Het personeel is afgelopen week geïnformeerd en is positief over deze overname.

Meer informatie over Van de Scheur Logistiek: https://www.vandescheurlogistiek.nl