Expositie tijdens ‘Kunstroute’ op 17 september

De ‘Kunst & Bedrijven Route’ in Soest vindt dit jaar plaats op zondag 17 september. Ondernemers gevestigd aan de Soestdijkse Grachten bieden kunstenaars uit Soest en omgeving de ruimte om hun talenten te tonen. Bezoekers krijgen gelijk een kijkje achter de schermen bij de verschillende deelnemende bedrijven.

De kunstenaars die bij Duijst Transport Soest exposeren zijn theatermaker/beeldend kunstenaar Ennadien Blink en fotograaf Fokke de Boer.

Ennadien Blink

Bij Ennadien kom je ogen en oren te kort! Zij is beeldend kunstenaar, doet figurentheater en heeft een straattheater-act. De schilderijen en beeldjes is voornamelijk abstract werk.

Met haar figurentheater laat Ennadien de ontwikkeling van kunstenaar Mondriaan zien. Tijdens de kunstroute speelt zij delen uit haar laatste voorstelling. Deze is geschikt voor alle leeftijden vanaf 4 jaar.

Stap op de Endali-trein
Het afgelopen jaar heeft Ennadien een straattheater-act gemaakt, geïnspireerd op het werk van Salvador Dali . De ‘En-Dali’  is een trein van drie grote karren en rijdt bij goed weer over het terrein van de Kunstroute. Als het regent kunt u dit bijzondere vervoersmiddel bewonderen bij Duijst Transport Soest.

Lees meer over Ennadien Blink op http://www.ennadien.nl

Fokke de Boer

Duijst Transport Soest heeft zich gespecialiseerd in de logistiek van slaapkamers dus wat is er mooier om een fotograaf in huis te hebben die zich ook gespecialiseerd heeft maar dan in portretten, theaterfotografie en landschap. Van huis uit is Fokke chemicus met een passie voor fotografie. Door veel zelfstudie heeft hij deze passie uitgebreid en presenteert hij zijn werk in galleries en op zijn website. Fokke heeft zowel vrij werk als werk in opdracht.

Op enig moment is Fokke de theaterproducties van zijn vrouw Ennadien Blink gaan fotograferen. Zo is de foto van de Endali-trein in dit bericht door hem gemaakt. Andersom gebruikt Ennadien de foto’s van Fokke in haar schilderijen. Zo inspireren zij elkaar en werken samen aan opdrachten.

Wilt u meer weten over het werk van Fokke de Boer, bekijk dan zijn website: http://www.fotofokke.nl

Meer informatie

Kijk op de website van Kunstroute Soest voor meer informatie over de route en de deelnemende kunstenaars en bedrijven.
Zondag 17 september a.s. bent u van harte welkom bij Duijst Transport Soest aan de Zuidergracht 30.